• Professionalisme i visió estratègica.

  – Montserrat Estrada, Directora Gerent de la Fundació Privada Atendis

 • Valoro molt el seu ofici i professionalitat. El millor, però, és gaudir d’un tracte personalitzat i amable que et genera confiança i seguretat en els resultats.

  – Helena Ris, Directora General de la Unió Catalana d’Hospitals

 • En Josep Maria Bosch, expert en dret de Fundacions ens ha gestionat amb gran èxit situacions jurídicament complexes, que han posat en risc el futur de la nostra institució. Ha mostrat, de sempre, gran habilitat professional i especial sensibilitat, generositat i implicació personal en una institució quina única finalitat és prestar serveis a col.lectius especialment vulnerables de la nostra societat. Vàrem tenir l’encert de demanar-li que acceptés la responsabilitat de la secretaria del nostre patronat i la seva acceptació és una garantia de rigor jurídic per a la fundació que represento.

  – Jaume Vilardaga, President del Patronat de la Fundació Privada Sant Francesc d’Assís

 • Humanitat, empatia i confiança son els tres qualificatius amb els que puc descriure la relació professional mantinguda amb el despatx i especialment amb la lletrada Sra. Olga Soler.

  – Pilar Gili, clienta

 • Professionalitat i rigor en el treball, disponibilitat, comunicació fluïda, proximitat... defineixen la nostra experiència amb el despatx Bosch Soler Advocats des del Consorci Sanitari del Maresme assessorant-nos sobre diferents temàtiques dins de l’Hospital. Les consultes són ateses amb rapidesa i eficiència, donant resposta pràctica a les qüestions plantejades.

  – Anna Mª González, Cap d’Atenció a l’Usuari del Consorci Sanitari del Maresme

 • És sempre un plaer poder expressar l’opinió del que és, sens dubte, un gran professional i un bon amic. En Josep M. Bosch, mitjançant la seva competència jurídica, habilitat professional i tarannà personal, juntament amb el seus col.laboradors del despatx, s’ha anat guanyant dia a dia la confiança de la nostra organització que, des de ja fa més de 10 anys, el té com assessor jurídic. D’aquest període, del que n’estem molt satisfets, vull destacar la seva professionalitat, responsabilitat i sensibilitat a l’hora d’abordar els diferents temes; així com la seva permanent disposició a fer seus els nostres dubtes o problemes, i la seva proximitat com a persona.

  – Josep M. Ramírez, Director Gerent de l’INSTITUT GUTTMANN

 • La seva professionalitat ens dona seguretat.

  – Joan Grané, Director Gerent de la Fundació Hospital de Campdevànol

 • En el nostre entorn les necessitats de suport jurídic en el camp de la responsabilitat professional demana no només conèixer el dret, sinó també conèixer la complexitat de l’activitat sanitària i de les seves organitzacions; en aquest sentit és tracta d’un despatx amb professionals especialment capaços i solvents.

  – Josep Lluís Ibáñez, Director Gerent del Consorci Sanitari del Garraf

 • Quan el temps va passant es pot valorar millor perquè una relació professional d’assessoria es manté. Solament quan la relació es basa en un alt nivell de competència i confiança la relació és sostenible. Aquests crec que son els trets fonamentals del despatx Bosch Soler.

  – Jordi Pujol, Director Gerent de Fundació Hospital Plató